RECOLLIDA D’ALIMENTS PER AL MENJADOR SANT JOAQUIM

El dijous 19 de febrer de 2015, els nois i noies de 6è del Torre Llauder vam fer, per grups, uns esbossos per fer uns cartells, per ajudar a un menjador social que hi ha Mataró i que dóna menjar a persones sense recursos.
El divendres 20 de febrer de 2015, vam anar a l’Institut Laia l’Arquera a dissenyar els cartells amb els nois i noies de 4t d’ESO que feien com a matèria optativa informàtica. Quan vam arribar, ens van repartir uns bolígrafs que tenien punter tàctil per a tauletes (tablets) i mòbils. Ens vam posar per grups que havíem fet a la classe el dia abans, i cada grup es va posar amb dos nois o noies de 4t i ens vam col•locar en taules. Els vam explicar els nostres esbossos de dissenys que havíem fet, i amb unes tauletes que tenien, els vam dissenyar amb un programa que es deia “pic collage”.
El dijous 19 de març de 2015, vam anar cada grup a una classe a explicar els cartells i la recollida d’aliments. A cada classe vam deixar una capsa per que portessin aliments basics com : cigrons, sucre, llet, llenties, arròs, etc …
VAM ACONSEGUIR FORÇA ALIMENTS!!!

MOLTES GRÀCIES !!!

Els nois i noies de 6è.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *