El Bon ciclista

Avui, dilluns 23 de març, els nens i nenes de 5è hem anat al Parc Central per concloure l’activitat del Bon ciclista. Després d’uns quants dies estudiant a l’aula com es circula en bicicleta i aprenent algunes de les senyals més importants, avui tocava la part pràctica: pujar-nos a la bici i demostrar tot el que havíem après.
Amb la Pepi i en Manel, els policies, hem estat practicant durant una estona en un circuit on hi havia semàfors, senyals, passos de vianants… Per després amb en Manel fer una volta amb la bicicleta pel parc Central fent ús de totes les normes que havíem practicat al circuit. Per acabar ens han repartit el carnet ciclista i una polsera molt xula!!!
A la tornada, a més, hem tingut la gran sort de poder veure en directe la volta ciclista que passava per la Ronda Prim. Ells sí que anaven ràpid i ho feien bé!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *