Per als pares de 5è i 6è

Benvolgudes famílies,
Ens adrecem a vosaltres per oferir una formació especialment pensada per a tots aquells pares i mares d’alumnes que estan cursant 5è o 6è d’Educació Primària. Ben aviat, els vostres fills i filles canviaran d’etapa educativa. Aquest canvi suposarà un moment de moltes preguntes i dubtes.
Us proposem una formació on:
Descobrir els principals canvis que es produeixen entre les dues etapes educatives. Saber què implica el canvi d’etapa. Afavorir el coneixement de l’ESO, per facilitar el suport als fills en aquesta transició. Durant el “viatge” els participants anireu descobrint tota una sèrie d’aspectes relacionats amb cada etapa educativa, i obtenint eines i recursos per acompanyar els vostres fills en l’inici de la nova etapa.
Dades de la realització:
Dia 20 d’abril, a les 19h
Durada dela sessió: 2h
Lloc: Centre de Formació Permanent Tres Roques (pl. del Canigó, 7)
Cal realizar inscripció a (copieu i enganxeu aquesta adreça): http://goo.gl/TBvvsh
Formador: Antoni Argent
Formació realitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *