Avui, el Jordi, la Dolores, la Manar, la Vanessa, el David, el Jaume, el Gruia, el Mohamed i el Brahim de 5èB, acompanyats per la seva mestra/tutora, la Sra. Maria Fernández, i la coordinadora municipal de l'”Aventura de la vida”, la Sra. Marisa Cerrillo, han tancat la 2a temporada amb el programa número 5 del TERTÚLIES SALUDABLES” a Ràdio Sant Pere i Sant Pau, a la 101.0 de la FM, tot parlant sobre “Afrontar desafiaments: l’esforç i la constància com a mitjans per aconseguir els nostres propòsits”.

"Tertúlies Saludables" Progr. núm. 5 (2a temporada)_29 de maig'15 by Tània Llauradó on Mixcloud

Idea original de Lourdes Belenguer per a ampliar l’abast del benefici pedagògic que suposa l’incentiu de participar en tertúlies i debats radiofònics, el “Tertúlies Saludables” de l’Esc. St. Pere i St. Pau, va néixer de 2014 a Ràdio SPSP, com a complement del recurs radiofònic proposat al grograma d’educació per la salut l'”Aventura de la vida” que, a través de la Fundació Catalana de l’Esplai, amb la Sra. Matas com a Cap de Salut i Prevenció de la fundació, juntament amb l’Equip de Prevenció d’Addiccions de l’Ajuntament de Tgna, mitjançant la coordinació de la Sra. Marisa Cerrillo s’usa per ensenyar els nostres alumnes a plantejar-se de viure i conviure de manera saludable i assenyada, amb l’ús de la reflexió crítica de diferents vessants de la nostra vida.

“L’aventura de conversar” de 5è B a Tarragona Ràdio

La resta de companys de 5è B han participat a l'”Aventura de conversarsobre el mateix tema a “El matí de Tarragona Ràdio”: “Afrontar desafiaments, l’esforç i la constància com a mitjans per aconseguir els nostres propòsits“.