Per tal d’adherir-nos a la de proposta de la Consellera d’Ensenyament de realitzar, tots els centres  i serveis educatius, una concentració de cinc minuts de silenci en senyal de condol pels fets ocorreguts ahir, dilluns 20 d’abri,l a l’Institut Joan Fuster de Barcelona, avui dimarts, 21 d’abril de 2015,  el timbre d’avís de sortida a l’esbarjo ha sonat 5′ abans de l’hora per tal que tothom ens poguéssim dirigir a les pistes al punt de concentració de les evacuacions a les grades de les pistes per tal de realitzar els cinc minuts de silenci en senyal de condol.
El nostre alumnat, des del més petit al més gran, ha donat mostra de la seva maduresa en la realització d’aquest acte consistent en guardar 5′ de silenci, com a mostra d’afecte i de suport als companys afectats, així com de recolzament als amics i els familiars de les víctimes.