El passat divendres els alumnes de 6è del centre vam fer una sortida caminant pels entorns de Tarragona. Acompanyats per un expert caminador, l’Oscar Cadiach, vam visitar difernts entorns naturals de Tarragona.V

Vam sortir de la zona dels Monnars i caminant vam anar a la zona nord de la Mora on vam trobar molts fòssils. Vam continuar la caminada amb l’ascens al “petit gurugú”, la muntanyeta més alta del municipi de Tarragona, des d’on vam poder contemplar, amb un cel blau radiant, tant les muntanyes de les terres de l’ebre, el montsant, la mussara, el montagut, i les platges de torredembarra. Unes vistes explèndides.

Posteriorment vam fer el descens per anar a visitar la pedreda del Mèdol. Allí vam poder gaudir de l’entorn d’on els romans van extreure la gran part de pedra per construir Tarraco.

Un cop finalitzada la visita a la pedrera vam continuar la ruta cap al Bosc de la Marquesa. Vam passejar per sota de pinedes humides per la pluja i vam dinar amb unes vistes increibles del mar i les cales de la Costa Daurada.

Després de dinar vam continuar la caminada per la platja llarga. Alguns es van remullar els peus ja cansats de tot el dia i a quarts de 5 vam arribar a la zona del Club de Vela Platja Llarga on, després d’acomiadar-nos i agraïr a l’Oscar tot el que ens havia ensenyat, vam tornar cap a l’escola.

(per veure algunes fotos aneu a l’àlbum de l’escola )