El Sant Pau és positiu!!!!

Si mirem el món on vivim, ens adonem que no és el millor dels possibles i que cal la nostra presència activa per fer-lo més just, més humà i més habitable. Sempre van apareixent noves dificultats però, per sort, tenim immenses possibilitats per tirar endavant, donant el millor de nosaltres.
Com deia el poeta, Miquel Martí i Pol, “Més enllà de temors i recances, s’obren sempre blaus horitzons”.

Amb aquest vídeo (projectat durant l’acte de celebració del 80è aniversari) amb imatges d’alumnes i mestres de l’escola, volem donar un missatge de positivisme i esperança. Per això, hem de ser optimistes i pensar que “el sol surt per tothom!!!”

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *