El passat 12 de novembre, les salamandres i les iguanes vam fer una visita a la biblioteca Les Voltes.
Ens van explicar com està organitzada la biblioteca i què cal fer per agafar llibres, dvd, jocs, en préstec. La bibliotecària ens va explicar dos contes que ens van agradar molt i ens va presentar la mascota de la biblioteca, l’Avel·lí. També vam tenir una bona estona per veure contes. Ens vam portar tan bé que ens van regalar un conte a cadascú de nosaltres i ens van deixar en préstec uns quants llibres per l’aula. Molt aviat tindrem el carnet de biblioteca dels alumnes que el van sol·licitar.
La biblioteca Les Voltes està lluny de l’escola, a l’altra banda del poble, però vam fer el recorregut sense problemes amb l’ajuda de les mares voluntàries i dels nostres agents cívics.
Aquí teniu les fotografies que van fer:

1rA:

1rB: