El passat 19 de març, els nens i les nenes de P3, P4 i P5 vam assistir a l’espectacle musical La casa flotant al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Tothom va quedar bocabadat quan vam entrar per la porta de Les Rambles i vam pujar per l’escala principal recoberta amb una gran catifa vermella. Vam passar pel Saló dels Miralls, semblava un saló d’un palau! Ja dins de la sala principal, asseguts en unes butaques folrades de vellut vermell precioses, no podíem deixar de mirar aquí i allà, que gran tot, quines làmpades, quins guarniments!
L’espectacle va ser preciós. La música de Montsalvatge i Debussy acompanyaven de meravella la història de la Noè, una nena que va aconseguir salvar tots els animals de la Terra construint una gran Arca que els va protegir del gran diluvi.
Desprès de l’espectacle, vam anar a dinar al parc de la Ciutadella on vam poder jugar fins l’hora de la tornada. Vam passar un dia genial!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b27BYrXVImI#t=18[/youtube]

P3:

P4:

P5: