El passat 27 de maig, els nens i nenes de 2n van viure una fantàstica aventura pirata a “La Granja”, a Santa Maria de Palautordera. Després d’esmorzar, ens van explicar que feia molt de temps un pirata havia amagat els seus tresors per aquelles muntanyes. Per aconseguir trobar el tresor havíem de superar tres proves: la construcció d’una cabana, passar per un pont penjat i passar moltes vegades per un circuit i un tobogan gegant. Vam superar les proves sense cap dificultat i vam trobar el mapa del tresor. Ens va costar una mica trobar-lo, però finalment ho vam aconseguir! Dins del bagul vam trobar pólvores màgiques d’alegria i felicitat i uns caramels, també màgics, que fan que tinguis somnis molt bonics. Tant d’exercici ens va fer venir molta gana i vam dinar en un prat preciós.
Ens ho vam passar molt i molt bé! Aquí teniu les fotos

L’arribada i l’esmorzar:

Les proves de 2nA:

Les proves de 2nB:

El tresor i el dinar: