El dia 15 de juny els alumnes de 5è es van muntar en bicicleta i cap al Prat a visitar al Parc Agrari.

Abans de començar la nostra aventura hem estat treballant des de l’àrea d’educació física amb la bicicleta normes bàsiques i fonamentals per poder anar tots junts pel camí del riu.

Vam arribar molt bé i una vegada allà vam començar la segona part de la sortida. La monitora, la Sara, ens va explicar en què consistia el que anavem a fer i qui era el Josep. Doncs bé, és un pagés que ens va explicar coses molt interessant i de les quals hem après moltes coses.

Però després de la teoría venia la pràctica………….si 😆 !!!!! vam fer de pagesos i vam comprovar que no és una feina fàcil.

I després de descansar, menjar i jugar de tornada cap a l’escola. I allà ens esperava un GELAT.

Volem donar les gràcies a la mare de la Cristina Álvarez per ser el cotxe escombra, a la mare de la Lara Muñoz , el pare de l’Àlex Vàzquez i el pare de la Cristina Álvarez  per acompanyar-nos en bicicleta. Gràcies a vosaltres podem fer aquesta i moltes altres activitats tan xules i amb les que podem gaudir moltíssim.