Els alumnes de 3r estem treballant els dictats, us deixem l’escrit del dictat i el dictat enregistrat per poder practicar i estudiar a casa.

UNITAT 9: LA DESCRIPCIÓ

DICTAT:

LA “TX” I LA “IG”

Mira, Meritxell: jo faig el que em sembla. Si vull, ara mateix agafo la motxilla i me’n vaig cap al Cap Roig i ni tu ni ningú m’ho podeu impedir.  Estic tip que sempre et posis enmig per fer-me canviar d’opinió.  Si faig una cosa, perquè la faig, si faig una altra, també et sembla malament. Prou! Només vull fer un passeig!

dictat tema 9

UNITAT 8: L’ENTREVISTA

DICTAT:

LA “X” I LA “IX”

En Xavier i la Conxita menjaven anxoves i prenien un refresc en una terrassa. Va arribar la Xènia i va seure amb ells. Va demanar una orxata i va començar a xuclar tot xarrupant sorollosament. En Xavier se la va mirar i li va dir, ben fluixet, aguantant-se el riure, que parés de fer soroll. Ella es va queixar, però de seguida es va adonar que tothom se l’estava mirant.

Dictat tema 8