El dijous de 19 de gener els alumnes del cicle superior hem anat l’auditori de Cornellà per a gaudir de dues obres com Sechs Tänze i Minus 16 ballades per IT Dansa.

SECHS TÄNZE
Coreografia: Jirí Kylián

Sechs Tänze és la peça que Jirí Kylián va coreografiar inspirant-se en les Sis Danses de Mozart,compostes fa dos segles en un context històric bèl.lic. El coreògraf ha intentat reflectir l’humor i la brillantor musical del compositor en aquesta proposta que de ben segur us sorprendrà.

MINUS 16
Coreografia: Ohad Naharin

 

Creada pel coreògraf israelià Ohad Naharin Minus 16 recorre músiques que passen pel         txa-txa-txa, el mambo o cançons populars d’Israel; temes que ens resulten familiars i       agradables. La peça transcorre ràpidament per diversos estats d’ànim: de l’alegria a         l’abatiment, de la intimitat a la diversió en grup, es produeix així una fusió entre ballarí i   espectador, fent que la coreografia sigui especialment propera i única cada vegada que s’interpreta.