Ahir es va fer la primera reunió del grup de voluntaris i voluntàries i aprenents i aprenentes per parla en català a l’escola. Vam comptar amb l’assistència de la Victòria, la directora de l’escola que va valorar molt positivament la predisposició de tots els participants. També van assistir a la reunió la Josefina Guerrero i la Mireia Adell del Consorci de normalització lingüística de Sant Vicenç, que van donar consells als participants per portar l’activitat a bon port. La coordinadora de llengua i cohesió social de l’escola va presentar les parelles lingüístiques que es van formar a partir de les preferències dels participants. S’han pogut formar 15 parelles lingüístiques que iniciaran l’activitat la setmana vinent.

Encara queden 11 voluntaris que no tenen assignat cap aprenent. Encara hi esteu a temps!

Si us animeu, parleu amb la coordinadora LIC de l’escola. La trobareu a l’aula de P4A.

Aquí teniu algunes fotografies de la reunió de voluntaris i aprenents: