El Consell Escolar és l’òrgan de govern amb major poder de decisió que existeix al centre. Està format per representants de tots els sectors que intervenen en l’escola: pares, professors, equip directiu, personal no docent (conserge i personal de neteja) i Ajuntament.
Cada 2 anys es renova la meitat de cada sector, de manera que sempre es manté una part del Consell anterior i van entrant noves persones i noves idees.

Aquest curs toca una renovació parcial.


Els membres actuals són:
5 representants dels pares i mares dels alumnes,
1 representant de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA)
6 representants dels professors
1 representant de l’Ajuntament
1 representant del personal no docent
els 2 membres de  l’Equip Directiu: Cap d’Estudis i Directora.

D’aquests membres ara cal renovar-ne la meitat dels membres electes. Per tant cal escollir un total de 2 nous representants de pares i mares que vulguin presentar-se. Per això, a partir d’ara iniciem un procés electoral.
El  CENS ELECTORAL està a la vostra disposició a consergeria perquè cada pare/mare/tutor comprovi que està inclòs. Revisin les seves dades en el CENS ELECTORAL. Per a qualsevol reclamació al respecte del Cens, han d’acudir al despatx de Direcció el més aviat possible.

El 11 de novembre: Constitució de les Meses Electorals, 2 pares/mares.
Fins el 15 de novembre poden presentar les seves candidatures. Tots els pares i mares de l’Escola Sant Josep que figuren en el cens tenen temps fins el dia 15 de novembre per a presentar-se com a candidats/es al Consell Escolar del centre.  Passin a comunicar la seva candidatura pel despatx de Direcció, per a poder publicar les candidatures oportunament  abans de les eleccions.

ELECCIONS DELS PARES I MARES: el  25 de novembre.
Horari:     Des de les 15 hores fins a les 19 hores de la tarda.
Lloc :     A la Biblioteca, planta baixa del pavelló de Direcció.


Des de la Direcció i de l’equip de mestres de l’escola els convidem a participar activament en aquest procés electoral.

La Directora

Més informació …

Esquema Consell Escolar

Consell escolar

Loading...