Al taller de revista el Iker Figueras i el Mario Marcos han entrevistat a la Susanna, tutora de P5, perquè ens expliqui la sortida que van fer a Fontmartina.

Podeu descarregar l’entrevista en format pdf.

-Mario: Hola som el Iker i el Mario venim a fer una entrevista a la mestra de p5.
-Mario: Com et dius? -“Susanna.”

-Iker: Quina sortida ens vols explicar? -“Doncs mira, una molt bonica que P5 va fer va ser a Fontmartina, a un bosc, i vam estar treballant les castanyes, els castanyers, la tardor”

-Mario: Quines classes vau anar ? -“P5A i P5B, la classe dels Taurons i la classe dels Dofins.”

-Iker: Quan vau anar? -“Vam anar al mes d’octubre, que es quan estan totes les fulles dels arbres caigudes i queda molt bonic..”

-Mario: Per què vau anar? -“Doncs perquè els nens i nenes de P5 treballin la tardor, totes les coses que vam treballar a la classe aleshores les van veure en el lloc del bosc.”

-Iker: Què vau fer? -“Vam veure com és un bosc, sobre tot com és un bosc a la tardor, amb totes les fulles caigudes pel terra, vam veure caus d’animals, vam veure bolets, un riu, i vam agafar moltes castanyes i penjolls de castanyes.”

-Mario: Com s’ho van passar? -“S’ho van passar pipa, perquè van aprendre tantes coses i després van poder jugar una estoneta i s’ho van passar molt bé..”

-Iker: Quin dia va fer? -“Doncs mira, va fer una miqueta de sol i una miqueta de núvols, però vam tenir sort que no va ploure.”

-Mario: Com vau anar? -“Vam anar en autocar.”

-Iker: Vau trigar molt en a arribar? -“Doncs tres quarts d’hora o una hora més o menys.”

-Mario: A on era la sortida -“Al bosc de Fontmartina que era al Montseny, a la muntanya .”

-Iker:A quina hora vau tornar? -“Vam tornar a dos quarts de cinc aproximadament.”

-Mario: Com era el lloc on vau anar? -“Era una muntanya, amb un bosc ple d’arbres, de fulles caigudes, d’animals, vam veure caques d’animals també.”

-Iker: Teniu fotos? -“Si, les tinc al ordinador, que necessiteu fotos?” -Si, per intenet -” Si voleu us porto alguna.”

-Mario: Gràcies per les preguntes i l’excursió. -“Gràcies a vosaltres per venir-me a preguntar i ja sabeu que quan vulgueu podeu tornar.”

Iker Figueras 2nA
Mario Marcos 2nB