Quota de material

Atès que durant el termini de pagament de la quota de material s’ha procedit a la migració de la Banca Mare Nostrum al Banc Sabadell Atlántico, generant-se alguns problemes a l’hora de realitzar aquest pagament via transferència o caixer automàtic, ampliem el termini una setmana més.

Us preguem que feu constar el nom del vostre fill o filla i el curs al formulari d’ingrés.

Volem informar, igualment, que la demanda de pagament via caixer automàtic no procedeix del centre. Va ser, en el seu temps, Caixa Penedès qui va instaurar aquest sistema per estalviar-se l’atenció via finestreta. És fàcilment comprensible que l’escola no te cap interès en què el pagament es faci via finestreta o transferència o caixer automàtic. Són les empreses bancàries les que han de facilitar el servei als seus clients i diversificar els sistemes d’acord amb les necessitats dels seus clients.

Us agraïm que ens informeu de les dificultats tècniques que us trobeu a l’hora de fer el pagament per poder transmetre-les a l’entitat bancària per demanar que es solucionin.

 

One thought on “Quota de material

  1. Anònim

    de moment seguim igual, dons justament la setmana pasada hi vaig anar, i a les finestretes tenen penjat un retol a la pared que diu que els pagaments al ceip sant climent s´han de fer per caixer i no es poden fer en efectiu per finestreta ! (i si no tens compte amb ells, s´ha de pagar comisió!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà