Miiiiiaaaaau!

Hola altra vegada 🙂

Heu sentit que aquesta setmana passada he posat cançons “modernes” únicament cantades per dones. Les hi havia des de  heavys a tradicionals d’altres països o pop.

Les dones sempre han estat ben considerades a la música en quant al cant. No tant a la composició. Però a l’hora de cantar, les veus femenines han captivat.

Va haver-hi un compositor, Rossini, que va voler gastar una broma a les dones. Els hi deia que sabien cantar, però si la cançó era molt llarga, se n’oblidaven de la lletra. Així que els hi va composar un duet amb una lletra ben fàcil.

Les cantants que apareixen al vídeo són la Montserrat Caballé (coneguda soprano d’òpera) i la Concha Velasco (actriu i cantant a les seves pel·lícules, amb una veu tirant a greu, més aviat una contralt).

Duetto (de Rossini)

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

One thought on “Miiiiiaaaaau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *