MIRA QUIÉN BAILA…REGGAE

Hola!

Què…Després d’anar sentint Reggae a l’escola us  ve de gust aprendre a moure el cos al ritme??? Segur que us surt de dintre algun moviment natural…No el deixeu de fer…Però si voleu, us podeu mirar aquesta lliçó inicial de moviments bàsics de Reggae. Es diu el moviment del rem de la barca (es pot remar amb un rem sol o amb dos, oi? ).

Doncs apa…A moure l’esquelet. Podeu ensenyar als vostres pares, mares, tiets i tietes, iaos i iaies, germanes i germans o a qui volgueu, a ballar, també 🙂

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/KO7DMEbObDw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *