CONCERT D’ANY NOU: VIENA

PRIMER DE TOT: FELIÇ ANY NOU 2009!!!

Espero que hàgiu carregat les piles i us hàgiu fet el propòsit de començar l’any amb bon peu: fent deures, obeïnt als pares i als mestres, i totes aquestes coses que fan que sigueu bons minyons! 😉

Encetarem l’audició de la setmana amb el concert d’any nou que es fa a Viena (la capital d’Àustria), evidentment es fa l’1 de gener de cada any i les entrades són caríssimes i s’esgoten de seguida que es posen a la venda. Imagineu-vos si ha de ser important veure aquest concert en directe. Però per sort, sempre el donen per la televisió, així que el podem gaudir igualment, i ens surt més econòmic 🙂

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/YlSDiQjNtuA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Aquest any l’ha dirigit un director importantíssim: en DANIEL BAREMBOIM.

La marxa Radetzky és una peça de Strauss que es sol tocar sempre en acabar el concert programat per aquell any. Tothom l’espera amb candeletes. És un moment molt màgic perquè el públic (que es vesteix de gala per aquella estona) pot participar activament en el concert. Se’ls deixa picar de mans seguint la pulsació de la música i el director es gira cap a ells i els dirigeix. Poques vegades veiem la cara al director d’orquestra, oi?

Aquest any els músics han volgut fer-li una broma al públic i al director. Voleu saber quina era? Doncs l’han deixat tot sol dirigint i ells han anat marxant. 🙂

Cliqueu l’enllaç per tal que pugueu veure un tros d’aquesta obra dels “adéus” de Haydn.

Fins una altra!

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *