COLDPLAY VERSUS SATRIANI

Hola, hola i hola!

Us recordeu d’aquell intèrpret de guitarra elèctrica anomenat Joe SATRIANI??? Hi ha una de les audicions de la setmana que està dedicada a ell ( podeu veure-la més a baix).

I segur que també coneixeu els COLD PLAY ( als qual els hi vaig dedicar un entrada fa poc més d’una setmana).

Doncs bé…Tot sembla apuntar a que la cançó del COLDPLAY que m’agrada és copiada d’una que ja tenia el Joe SATRIANI.

Sigui com sigui i l’hagi fet qui l’hagi fet, la cançó és una “pedazo” de cançó…

Per comprovar el suposat plagi (plagi vol dir “còpia”) us en poso la de Joe Satriani. Segur que reconeixeu el tros que se suposa s’ha copiat COLDPLAY.

També us en poso un vídeo con surten les cançons barrejades ( una a sobre de l’altra) i veureu la gran similitud. (Al prinicipi no sona res, però no us preocupeu, de seguida us sonarà)

Però què n’opineu de tot això? Veieu bé que uns músics s’aprofitin de la feina d’altres compositors  i es facin famosos a costa d’altres amb una cançó copiada?

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/CMcjXo8ZuqE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/6i7wpilR5is" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in General on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *