Una festa, un ball

Com ja sabreu, el dia 12 d’octubre, totes les dones que s’anomenen PILAR fan el seu sant.  Si coneixeu a alguna, feliciteu-la. A la nostra escola tenim una companya que s’hi anomena… Somriure

La verge del Pilar es troba a Saragossa, així que aquell dia els Aragonesos fan una festa grossa. Acostumen a vestir-se amb el vestit típic d’allà (tant homes, com dones, nens i nenes, i alguna mascota també) i fan cantades i ballades de JOTES. No hi ha festa a Aragó sense una jota aragonesa.

Us en poso en vídeo perquè veieu un tipus de jota. Ep! Està ballada per un noi i una noia de la vostra edat…Poca broma Fer l'ullet

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/DRjQqtE2-zI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

This entry was posted in Curiositats on by .

About Sandra

Benvingudes i benvinguts al blog de música del Ceip Pere Calders. Sóc la Sandra, la mestra de música d'aquesta escola des de ja fa uns quants anys. Com ja sabeu els qui em coneixeu, la música és el que més m'agrada. I ensenyar-vos a cantar, a ballar , i a descobrir el món musical, també. Ara, amb les noves tecnologies us puc acompanyar més enllà de les aules. Puc estar (virtualment) al vostre ordinador i oferir-vos un pedaç més de música. Espero que tots en gaudim molt. Apa...a musicar-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *