CELEBRACIÓ DEL NADAL

Com cada any  al més de desembre ens preparem per l’arribada del Nadal. Els nens i nenes d’educació infantil aprenen cançons i poemes; els de cicle inicial, amb la professora de religió, han fet un calendari d’advent.  Els alumnes de cicle mitjà i superior preparem un petit escrit per llegir-lo al patge, …Us hem fet un resum del que vam fer:

Tots teníem ganes de que vinguessin les festes de Nadal. 

Al col·legi feia uns dies que havíem començat a fer les felicitacions per als pares i a aprendre’ns les cançons, poemes i danses per la petita celebració que fem  quan ve el patge del Reis a recollir les cartes per fer-los-hi arribar.

Els grans  i  petits vam tocat conjuntament una cançó, ells ficaven la veu i nosaltres la música.  Els de cicle inicial van recitar un poema, de cicle mitjà van cantar i ballar. I entre tots van dir força desitjos pel proper any i els van entregar al patge junt amb les cartes.

Totes les actuacions van quedar molt bé  i els pares ens van aplaudir.

Per fer la representació van decorar la classe de cicle superior, vam pintar la pissarra i van guarnir l’arbre.

dscn4899.JPG

         dscn4906.JPG        

No cagues arengades

que són salades,

 caga torrons,

 que són més bons.

I com que durant tot l’any vam treballar força i ens vam portar bé, a les nostres cases van arribar els reis mags amb regals. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *