Dijous Gras -cicle superior-

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Els nens i nenes de cicle superior (5è i 6è) vam fer la sortida de Dijous Gras en bicicleta. Vam anar primer a Castell d’Empordà, vam pujar a l’explanada del castell i l’ermita i allà vam esmorzar. Després vam agafar la bicicleta i vam anar cap a Monells, als jardins de l’IRTA vam dinar. També vam visitar el poble i vam poder veure com filmaven un anunci per la televisió. Hi havia un gran desplegament de mitjans tècnics, actors i personal auxiliar. La plaça estava plena de parades amb diferents productes (fruites, verdures, embotits, formatges, …) simulant un dia de mercat a la plaça del poble.

A la tarda vam tornar tot xino xano cap a l’escola.

        

        

 [vimeo]https://vimeo.com/119839372[/vimeo]

Quant a b7005248

Bloc de la nostra escola on es pot veure una mostra de les diferents activitats que es porten a terme en l'escola.
Aquest article ha estat publicat en Escola. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *