AMPA

Nou bloc de l’AMPA

6 respostes a AMPA

 1. engracia doblado diu:

  Soc una mare d’un nen de P5 que fa extraescolar d’angles dimarts/dijous. Dons bé hem tornat de les vacances de nadal i ens han canviat la mestre, estaria bé que quan hi haguessin aquests canvis s’ens dones alguna informació, crec que l’empresa que fa aquest servei ens hauria d’informa del canvi. Abans a l’asamblea de pares de principis de curs, l’empresa contractada per fer l’extraescolar es venia a presentar i explicava que farien, en el cas d’angles crec que estaria bé saber quina titulació tenen les mestres que estan impartint les classes als nostres fills.
  Una altre cosa que us voldria comentar es que al desembre ens varen cobrar tot el mes, quan al mes hi van haver 4 dies que no varen fer classe o sigui la mitad dels dies cobrats.
  Bé dons agrain la feina que fa l’ampa us saluda,
  engracia.

 2. AMPA MAS CLARÀ diu:

  Hola Engracia,
  Des de junta de l’Ampa i la direcció de Cercle et volem aclarir els dubtes que has plantejat.
  Sobre el tema del canvi de professora en principi era una substitució temporal per això no es va comunicar. Al cap d’uns dies la substitució va ser permanent per motius personals de la professora. Et demanem disculpes per no haver fet el comunicat quan tocava.
  Pel que fa a la presentació dels professors que fan l’extraescolar el dia de l’assemblea sí que potser es podria haver fet però no hi vam pensar. Per a nosaltres era el primer any que es realitzaven extraescolars a la tarda i a més amb una gran demanda i ens vam veure desbordats al igual que Cercle. També explicar-te que el mes de juny ens va plegar molta gent de la junta i vam quedar quatre persones per portar-ho tot.
  Pel que fa a la titulació de la professora que té el teu fill és llicenciada en Psicologia, això significa que amb el nivell d’anglès que té està suficientment preparada per fer la classe del grup dels més petitons. A part també es mira que la persona estigui capacitada per tenir al seu càrrec un grup d’alumnes d’una edat determinada.
  Sobre el cobrament de les quotes mensuals nosaltres no coneixem cap empresa que cobri pels dies efectuats a més si es cobra mensual s’entén que hi haurà mesos que faran més dies i altres que hi haurà menys dies però al llarg del curs queden compensats.
  Aprofitem l’avinentesa per informar-te de la reunió informativa que tindrà lloc a l’escola el proper dijous 16 de febrer a les 20 h i que servirà per resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir sobre la realització de les activitats.

  Atentament,

  La direcció de Cercle i la Junta de l’AMPA MAS CLARÀ

 3. souad diu:

  hola soc mare de hicham ziani p3 graceias.

 4. Esther rubau diu:

  bon dia, voldria pagar la cuota de l’ampa per aquest curs 2014-2015, ja que no vaig fer-ho en el seu moment perqué no vaig veure el paper del pagament, la meva filla no me’l va donar i jo no hi vaig pensar. M’agradaria saber que no hi ha cap problema si faig ara el pagament, espero la vostra resposta, una salutació.

  Esther Rubau

  Alumne: Gemma Ferrés Rubau 6è curs

 5. b7005248 diu:

  Heu de parlar amb l’AMPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *