Dia europeu de les llengües

El passat dia 26 de setembre va ser el Dia europeu de les llengües. Des de la classe s’anglès i dins de les activitats P.E.L., hem celebrat aquest dia, aprenent sobre les llengües que ens envolten. Aquest dia està dedicat a totes les llengües d’Europa per mirar de preservar algunes llengües que de veritat estan en perill d’extinció. Els alumnes de Cicle Superior hem cercat activitats sobre les llengües a l’xtec, enllaç http://blocs.xtec.cat/diallengues/; i a més a més hem anotat algunes paraules en els idiomes que més ens han agradat i les hem exposat en el mural del Portfolio Europeu de les Llengües.

Quant a b7005248

Bloc de la nostra escola on es pot veure una mostra de les diferents activitats que es porten a terme en l'escola.
Aquest article ha estat publicat en Portfolio. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *