UN MATÍ DE SANT JORDI LITERARI I CREATIU

El dia de Sant Jordi ha començat amb una visita a les parades de llibres i roses que omplien d’olors i cultura els carrers del poble.

Tots els nens i nenes de l’escola hem tingut l’oportunitat de passejar i aturar-se al Passeig per gaudir d’una bona coca amb xocolata (a càrrec de la Unió de Botiguers i l’Ajuntament) i assistir a l’entrega de premis del X Certamen Literari. Això sí, molt ben acompanyats per tots els nens i nenes de les diferents escoles del poble, els avis de la residència, gent del poble i tot un conjunt de famílies que ens han volgut acompanyar durant aquest matí de Sant Jordi tan especial.

Roses i punts de llibre elaborats pels nens d’Educació Infantil

Tots i cadascun dels alumnes fa dies que han estat treballant en els seus dibuixos, rodolins, narracions i poemes. Imaginant, creant, planificant, estructurant i, en definitiva, redactant les seves obres. Com bé ha dit l’alcalde, el nivell de tots i cadascun dels treballs ha estat molt alt i, per tant, també felicitem a tots els alumnes, des del més petits als més grans, per la gran tasca realitzada.

 

Els nens i nenes de l’escola han elaborat uns punts de llibres fantàstics i molt creatius i, els més petits, també han fet unes boniques roses que al final del dia segur que han arribat a les seves llars.

Des de l’escola, novament, volem agrair a totes les famílies el suport que mostreu en totes les activitats que es fan des de l’escola i, especialment, a tots aquells familiars que ens han acompanyat en aquesta entrega de premis.

Us recordem que tots els treballs estaran exposats a la biblioteca municipal del poble. Us animem a veure les obres que han fet tots els nens i nenes i deixar-se endur per la imaginació, la màgia i la fantasia.

 

Al migdia els nens i nenes han gaudit d’un bon dinar amb un menjador molt ben ambientat i unes monitores vestides especialment per l’ocasió. Feien molt goig!

Dinar de Sant Jordi al menjador de l’escola

I a la tarda…espectacle en anglès per grans i petits a la Sala Polivalent Municipal i als jardis de Cal Bach. Un dia de Sant Jordi molt complet.

Espectacle infantil “The Three Little Pigs”

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, concursos, famílies, festes, poble, sortides, Visual i Plàstica. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *