SANT JORDI ESCOLAR 2015 AMB ESMORZAR, CERTAMEN LITERARI I OBRES DE TEATRE EN ANGLÈS

Il·lustració de Joan Turu

Demà, dia 23 d’abril a l’escola, com cada any, celebrarem la diada de Sant Jordi.

A les 11 del matí anirem al Passeig del Lluçanès a gaudir d’un bon esmorzar i del lliurament dels premis del certamen literari. Els més petits de l’escola hi han participat amb l’elaboració d’un dibuix, els alumnes de 1r i 2n han imaginat i redactat un rodolí, els alumnes de Cicle Mitjà han redactat una narració o descripció i els alumnes més grans han escrit un poema. Aquest any el tema del cetamen literari és “La diada de Sant Jordi”.

A la tarda, tots els alumnes gaudiran d’una obra de teatre en anglès a càrrec de la companyia “Blue Mango“. A dos quarts de 4 al passeig, els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial veuran l’obra “The Three Little Pigs” i, a la mateixa hora a la Sala Polivalent Municipal, els alumnes més grans gaudiran i aprendran amb l’obra “Spinderella“.

Totes les famílies esteu convidades a assistir a l’entrega dels premis del certamen literari i, des de l’escola, us desitgem a tots i totes una feliç diada de Sant Jordi.

Enllaç a la web de l’Ajuntament amb tots els actes d’aquest Sant Jordi 2015

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, festes, poble, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *