UN GALLINER A L’HORT DE L’ESCOLA

Després de l’alliberament dels eriçons Boleta i Llampec, des d’avui (13 d’abril) la seva gàbia ja té uns nous habitants: UNA GALLINA I UNA PERIQUITA que ens serviran per aprendre moltes coses relacionades amb la programació de Medi.

Avui era el seu primer dia i ja ens han donat una bona sorpresa: la gallina ha post un ou! Els nens i nenes de Cicle Inicial l’hem anat a veure i hem comprovat que, a la nova casa, situada a l’hort de l’escola, estan d’allò més bé!

Esperem aprendre moltes coses, a descobrir, experimentar i aprendre de manera directa amb el medi i amb l’entorn més proper. Us anirem informant!

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, Medi Ambient, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *