BONS RESULTATS A LES PROVES CANGUR I FÒNIX

Després de la participació dels alumnes de la nostra escola al concurs d’anglès FÒNIX i les proves de matemàtiques CANGUR volem felicitar a tots els alumnes participants pel seu treball, esforç i constància mostrats al llarg de tot el procés.

 

 

 

 

Els resultats de les dues proves han estat especialment bons i molt satisfactoris.

Els dos alumnes escollits per participar al Fònix (Júlia Roma i Nil Arumí) van aconseguir molt bona puntuació.

A les proves Cangur, els alumnes de Cicle Superior van saber aplicar unes bones estratègies i un gran raonament per resoldre els enigmes plantejats fent que, dels 8993 alumnes participants, un alumne de sisè, en Gerard Gall Barenys, es col·loqués dins del 5% d’alumnes amb millor puntuació i els resultats de més de la meitat dels alumnes de l’escola participants superen la mitjana.

A tots i totes…MOLTES FELICITATS!

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, concursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *