PARTICIPEM A LA IV MOSTRA PETXA-KUTXA D’OSONA

Des de fa uns anys, la nostra escola participa a la mostra dels millors Petxa-Kutxa d’Osona organitzada pel Centre de Recursos Pedagògic de Vic. Els Petxa-Kutxa són presentacions en format Power Point àgils i fluides on els alumnes han d’estructurar les informacions en 20 diapositives que, cadascuna d’elles, ha de durar 20 segons.

Els OBJECTIUS d’aquest treball són:

 1. Estructurar bé els missatges
 2. Identificar les informacions més importants.
 3. Utilitzar imatges significatives
 4. Planificar un discurs oral
 5. Expressar-se en públic

Alumnes de 5è amb el seu diploma de participació a la mostra

En aquesta ocasió (dijous 12 de març), els alumnes de cinquè de l’escola van anar a l’Espai Teatre Cinema de Vic per exposar dos treballs: el saxòfon i les bandes de música. Feia dies que ho treballaven des de l’escola i assajaven la seva expressió oral davant dels companys/es d’altres cursos. Cal dir que tots ho van fer excel·lent i que es mereixen una bona felicitació. Les emocions viscudes van ser molt intenses i segur que van aprendre molt de l’experiència.  Molt bona feina nois i noies!

Més informació sobre la Mostra Petxa-Kutxa d’Osona clicant AQUÍ.

Els alumnes de cinquè, un cop arribats a l’escola, van escriure les emocions que van sentir en el moment de participar a la mostra. Voleu saber com es van sentir? Aquí teniu els seus escrits:

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, música, sortides, TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a PARTICIPEM A LA IV MOSTRA PETXA-KUTXA D’OSONA

 1. Gabi diu:

  Llegint les impressions dels alumnes, queda clar que aquesta activitat va molt més enllà de l’aprenentatge d’un tema sobre el que es fa la presentació. Les vivències d’aquesta prova són profundes i deixen un solatge impressionant… capacitat de síntesi, memòria, gestió de les emocions, control dels nervis, expressió oral en públic, confiança en l’equip d’alumnes i mestres…i una cosa que molts destaquen: el fruit de l’esforç.
  Un fruit immaterial que també ens fa més rics en sentiments. Aquesta alegria i satisfacció dels nostres fills no té preu!!
  Felicitats nois i noies!
  Gràcies mestres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *