DES DE MAINE (USA)

mapaDes de Maine, Estats Units, han visitat la nostra escola la Carol i en Xavier, tiets de la Clara i en Joan Comas. Hem vist una interessant presentació sobre el seu gran i bonic país. En anglès, la Carol ens han explicat com viuen a Maine, com és la seva casa, què fan a l’hivern, quan la neu cobreix tot el territori. Hem après també el nom dels animals salvatges que habiten els seus boscos. Ha estat una experiència molt emocionant. Estem molt satisfets de saber parlar en anglès i de veure com n’és d’important poder comunicar-se amb persones d’arreu del món.

Moment de la presentació en anglès de la Carol

Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, anglès, famílies, Projectes, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *