DÓNA LA NOTA AMB “MIRALL DE PAU”

DONA LA NOTADes de la nostra escola ens hem inscrit a la iniciativa “Dóna la Nota” impulsada des del Camp d’Aprenentatge Pau Casals sumant-nos així a la resta d’escoles de tot Catalunya que creiem i defensem la música com element importantíssim i essencial per l’educació dels nostres alumnes.

Totes els centres inscrits avui dia 6 de juny a les 11 del matí hem cantat de manera simultània la cançó “Mirall de Pau” composada per l’ocasió.

Dona la nota

Alumnes, familiars i altre personal de l’escola ens hem reunit tots al pati on la mestra de música ha llegit un manifest, hem visualitzat el videoclip i hem cantat la cançó manifestant així el nostre ferm desig de mantenir viva la música a les escoles.

Vídeo de la nostra cantada:

Videoclip i lletra de la cançó “Mirall de Pau”:

Per més informació sobre aquest projecte (manifest, escoles adherides, lletra de la cançó…) cliqueu sobre el següent enllaç: http://www.cdapaucasals.com/manifest-de-dona-la-nota/

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, poble, Projectes, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *