HIMNE DE LA PAU AL CAMP D’APRENENTATGE PAU CASALS

El matí del primer dia al Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Vendrell vam assajar i cantar una preciosa cançó titulada “Himne de la Pau” que, us volem mostrat en un vídeo “casolà” gravat a l’auditori. Tingueu apunt els altaveus, doncs les nostres veus segur que us emocionaran!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a HIMNE DE LA PAU AL CAMP D’APRENENTATGE PAU CASALS

  1. Gabi Tomàs diu:

    Impressionant!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *