ENS VISITA UN VIOLONCEL·LISTA

Divendres passat, dia 21 de març, a l’escola vam tenir la visita del violoncel·lista Arnau Rovira Bascompte, antic alumne del centre. Si voleu tenir més informació d’aquesta activitat cliqueu el següent enllaç del bloc de música de l’escola:

http://blocs.xtec.cat/emprats/

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, general, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *