CROS ESCOLAR A PRATS DE LLUÇANÈS

Aquest diumenge, 17 de novembre, s’ha dut a terme el cros escolar. És el 5è any que es realitza i una de les jornades es fa a Prats de LLuçanès gràcies a la col•laboració de les ampes , ajuntament, consorci i consell esportiu .

De bon matí , els pares i mares de l’ampa van preparar el circuit i van posar-ho tot a punt sota la pluja. Per sort, el temps va millorar i a les 11 van començar a córrer les categories superiors. L’entrega de premis es va fer a dins del pavelló ja que tornava a ploure.

Cal felicitar els alumnes de l’escola que van participar-hi. Tots ells, van esforçar-se el màxim per acabar els diferents circuits, força exigents tant per la distància com per les condicions del terreny. Des de l’escola us diem que ho heu fet molt rebé i us animem a seguir-hi participant!

Vegeu –ne algunes fotografies.


Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, Esport, famílies, Lluçanès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *