DIADA DE SANT JORDI 2013

Com ja és habitual, el dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, després de visitar les parades de llibres i roses, els alumnes de l’Escola van participar dels actes organitzats des de l’Ajuntament. Al matí, esmorzar popular al passeig a càrrec de la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats i, seguidament, el lliurament de premis del VIII Certamen literari.

Des de l’escola felicitem a TOTS els alumnes tant els guanyadors com tots els que van participar al certamen demostrant, a través del seus treballs, la seva habilitat plàstica, creativa i narrativa. Les obres guanyadores es poden veure a la web de l’Ajuntament i estaran exposades a la Sala de Cal Bach fins el 30 d’abril.

A la tarda, els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial van ballar i gaudir de l’espectacle infantil al passeig a càrrec de Roger Canals i, els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior van veure una divertida obra de teatre en anglès a la Sala Polivalent titulada “Pirate Island“.

Una diada de Sant Jordi acompanyada d’un temps esplèndid on tots ens ho vam passar d’allò més bé!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en concursos, festes, poble. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a DIADA DE SANT JORDI 2013

  1. Olga diu:

    Una diada de Sant Jordi molt divertida i un dia fantàstic !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *