PROJECTE ESPORT, ESFORÇ I SALUT

Dins del PROJECTE INTERDISCIPLINARI relacionat amb l’esport, l’esforç i la salut s’han portat a terme diferents activitats amb les quals els alumnes han après a valorar la importància que té la pràctica esportiva en el nostre benestar i els valors que hi estan relacionats.

Una de les activitats que hem fet ha estat la visita a Cal Bach de l’exposició “Veuràs el que ets capaç de fer on ens vam adonar que,  malgrat tenir una discapacitat, amb esforç i voluntat tothom pot arribar a practicar un esport. També vam posar-nos a la pell de les persones amb alguna discapacitat física, psíquica o sensorial a través d’una gimakana de jocs adaptats amb material cedit per la Diputació.

Els alumnes, organitzats en diferents grups, han fet uns tallers per entendre millor els valors relacionats amb l’esport: el treball en equip, el respecte, la constància, la cooperació, l’esforç… i diferents activitats plàstiques (elaboració d’anelles olímipiques) amb grups des de P3 fins a 6è.

Els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior van fer una sortida a Vic per conèixer i practicar l’esport del beisball  i el break-dance.

També hem rebut la visita d’un corredor de raids a cavall i ferrador: en Robert Díez.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, alumnes, Projectes, salut, sortides, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *