CAMINADA, BICICLETADA I ESPORT PER ACABAR EL 2n TRIMESTRE

Avui 22 de març, últim dia del 2n trimestre, sota el lema “ESPORT, ESFORÇ I SALUT “ els nens i nenes de l’escola acompanyats de les mestres i d’alguns pares i mares, hem sortit de l’escola per gaudir d’una fantàstica caminada i bicicletada.

Amb els objectius de fer esport, adquirir hàbits saludables, conèixer el nostre entorn, respectar el medi ambient i fomentar els valors com el respecte i l’esforç, els alumnes més petits (fins a 2n) han fet una llarga caminada i, els més grans, s’han organitzat amb quatre grups on cada grup ha seguit una ruta amb bicicleta segons diferents nivells de dificultat.

Tots els excursionistes i els ciclistes ens hem trobat a St.Sebastià per esmorzar i recuperar forces per iniciar la tornada a l’escola.

Un fantàstic matí on tots nosaltres hem après que el més important no és competir sinó ajudar-nos els uns als altres per aconseguir un mateix objectiu i que, amb esforç es podem aconseguir tot allò que ens proposem.


A la tarda, hem organitzat una gimcana esportiva al Pavelló on els nens i nenes distribuits en cinc grups (Ed.Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, cinquè i sisè) han pensat i assajat diferents exercicis gimnàstics amb el material del qual disposaven, cada grup tenia un material diferent.

Després, han pogut fer una exhibició de les seves habilitats davant dels altres nens i nenes de l’escola resultant una experiència esportiva molt enriquidora tan pels grans com pels més petits de l’escola.

Gràcies a tots els que heu fet possible aquest fantàstic dia dedicat a l’esport i a totes les famílies que ens heu volgut acompanyar.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Esport, famílies, general, Lluçanès, poble, Projectes, salut, sortides, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a CAMINADA, BICICLETADA I ESPORT PER ACABAR EL 2n TRIMESTRE

 1. olga Guiu. diu:

  Hola
  Tan sols volia dir que va ser una jornada fantàstica!!!
  Ens va fer bon temps i els nanos s’ho van passar genial i els pares i mestres també.
  Penso que és una bona pensada i que hauriem de fer-ne d’altres.
  Però també dir que dissabte em vaig llevar amb força agulletes!!!!
  Gràcies a tots

  Olga Guiu

 2. Hola, em va agradar molt. Per moltes coses. Per poder anar amb bicicleta, amb els meus amics, el paisatge i moltes coses més! Espero que fem més sortides d’aquestes! Un petó i adeu!! BONA PASQUA A TOTHOM!

 3. Gabi diu:

  Hola a totes i a tots!
  Em va encantar acompanyar nens i grans i gaudir d’un matí tan maco fent esport amb l’escola. A la tarda, mentre treballava pensava: “has gaudit com un nen!”.
  I és cert, la bici, el contacte amb la natura, les bromes, l’ajuda, l’equip, l’esforç…ens van donar aquella sensació de llibertat que ens fa sentir vius.
  L’escola sempre té les portes obertes a les famílies; cal que ho aprofitem i gaudim de la proximitat amb mestres i alumnes perquè sempre és molt enriquidor.
  Salut, esforç i esport!
  Gabi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *