CANTADA DE NADALES

Novament el passat diumenge dia 16 vam sortir a cantar nadales pels carrers de Prats de Lluçanès. Enguany, amb una temperatura més que agradable, vam recórrer les vies principals del poble per acabar a la plaça de l’església vora la una del migdia. Aquesta vegada érem una vintena d’alumnes i també s’hi van afegir una animada colla de pares i mares juntament amb mestres. Cal dir que el dijous anterior hi va haver a l’escola un assaig per als pares i mares que va funcionar molt bé, amb molt bona predisposició dels assistents.

Vam cantar les nadales més conegudes que havíem assajat les darreres setmanes i que també havíem anat a cantar uns dies abans a la residència d’avis i a l’espai social CX. Per acompanyar-les comptàvem amb diferents instruments de percussió com sonalls, panderetes i xinxines. Al llarg del matí vam tenir una excel·lent acollida per part dels veïns de la localitat  i vam recaptar un total de 229€, una quantitat que aquesta vegada destinarem a la marató de TV3.


Des d’aquí volem agrair una vegada més la col·laboració de tots els alumnes i pares i mares participants en aquesta activitat que ajuda a dinamitzar les festes de Nadal de la nostra vila. ESPEREM PODER-HO REPETIR L’ANY VINENT!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en alumnes, famílies, festes, poble. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *