RUSKUS’ LITTLE TRAIN: TEATRE EN ANGLÈS PELS MÉS PETITS

Avui 31 d’octubre, els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial han pogut gaudir, des de l’escola, d’una obra de teatre en anglès titulada “Ruskus’ Little Train”.

L’actor RUSKUS PATRUSKUS ha sorprès els alumnes més petits de l’escola amb un espectacle ple de música, color, màgia, titelles i una bona dosi d’humor que els ha fet riure i gaudir d’allò més de tot l’espectacle tot practicant la llengua anglesa.

Durant l’obra, els nens i nenes han pogut veure com una simpàtica locotomota s’anava convertint en diversos objectes divertits i, al mateix temps, màgics. Així doncs, la caldera s’ha transformat en una cadira que feia caure el pobre Ruskus cada vegada que hi volia seure, la xemeneia en un tub màgic d’on apareixien mocadors de colors i, la mateixa locomotora, en un simpàtic i trapella titella.

En voleu veure les imatges? No us perdeu les cares de sorpresa i emoció dels nens i nenes:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, anglès, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *