FI DE CURS 2012

Acaba un nou curs ple de projectes comuns, il·lusions, coneixements, valors, experiències… un curs per recordar i celebrar com es mereix.

Avui 22 de juny de 2012 a l’escola hem fet una gran festa de comiat que ha començat amb la degustació d’un bon gelat al passeig després de visitar l’exposició de cartells de St.Joan a cal Bach.

Seguidament, hem tornat a l’escola on els alumnes de cinquè havien preparat un seguit de proves i jocs als seus companys i companyes de sisè sota l’atenta mirada de tots els nens i nenes de l’escola. Hem pogut veure tots els alumnes de la classe del crepuscle fent curses amb esponges d’aigua, portant globus d’aigua amb una cullera a la boca, intentant menjar-se pomes que pengen d’un fil, buscant caramels entre la farina, trencant globus amb un pal… i tots aquells jocs que amb tantes ganes i il·lusió han preparat els seus amics i amigues.

Tot seguit ens hem dirigit al pati de davant l’escola per celebrar el final de curs amb una dansa conjunta demostrant un cop més que el treball en equip i la bona relació entre els companys/es es bàsic per seguir endavant.

A la sala polivalent de l’escola s’han repartit els premis dels alumnes guanyadors dels ENIGMES DELS MENÚS MUSICALS: Gil de 6è, Aleix, Queralt i Núria de 2n (clau de bronze), Mireia de 6è (clau de plata) i Marta de 1r (clau d’or). Podeu veure més informació sobre aquesta notícia al bloc de música de l’escola (http://blocs.xtec.cat/emprats). Moltes felicitats!

I, finalment, ha arribat l’hora del tradicional i emotiu comiat de sisè amb la reproducció d’un vídeo amb fotografies de record del seu pas per l’escola i l’entrega de les corresponents samarretes.


La festa ha acabat amb el comiat de la directora Elisa amb regal per part dels mestres i l’AMPA de l’escola.

Una gran festa que ben aviat passarà a formar part de la història i el record de l’escola. BON ESTIU!

Galeria d’imatges de la festa:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a FI DE CURS 2012

 1. Helena diu:

  Hola a tothom !!!!!
  En primer lloc que gaudiu de unes bones i merescudes vacances, ja que
  aquest curs ha estat intens.
  Gràcies per tots aquests anys en els que ens heu ajudat a crèixer, tan a nosaltres com als nostres fills. Recordarem amb agraïment tots els i les mestres que heu estat amb ells desde P-3,estimada Anna Munmany, fins
  a 6è, una altre Anna,la Vilà, passant per l’Amàlia, l’Aurelia,el Pep, la Montse,
  la Carme….les que heu fet tallers, Marian, Claustre, Natàlia, Dolors, anglès, Elisa,biblioteca, Núria,música, Roser, e. física, Mercè, religió, Dolors i
  a totes i tots els que han passat per l’Escola durant un curs o fent una substitució, tota la gent que han explicat o han ensenyat oficis, vivències, experiències….la Iolanda, l’Albert, en fi, perdoneu si hem deixo algú.
  Gràcies de tot cor, per ajudar als nostres fills i a nosaltres a aprendre valors
  i coneixements.
  Fins aviat.
  Familia Coll-Farré

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *