L’ARBRE DELS NOSTRES CONTES PREFERITS

Arrel de la visita a la biblioteca Can Butjosa des de la Comissió de Biblioteca es va proposar la creació d’un arbre molt original: un arbre per decorar el passadís d’Educació Infantil de l’Escola on les seves fulles són els treballs dels alumnes amb el disseny d’una portada i l’explicació d’un dels seus contes preferits.

Tots els nens i nenes de l’Escola van col·laborar-hi dibuixant i pintant la portada dels seus contes i explicant el motiu pel qual és el seu conte preferit, des dels més menuts de P3 fins als alumnes de sisè.

Aquí en teniu el resultat en final. Oi que queda molt bonic?

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *