UNES TORTUGUES MOLT ESPECIALS

Fa pocs dies, els nens i nenes d’Educació Infantil vam rebre una sorprenent visita. La Núria de Camadoca ens va portar dues tortuguetes petites que resulta que eren les filles de la Mofli, la tortuga que els nens i nenes de la calsse dels llampecs (P3) cuidaven a l’Escola Bressol.
Quina sorpresa! no sabíem que la Mofli havia sigut mare i veure les tortuguetes tan petites ha sigut realment emocionant per tots nosaltres.

 

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, Medi Ambient, Visites. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *