GUANYADORS I CONCURS NARRATIU

conte11 Els alumnes de 3r a 6è de l’escola han participat al PRIMER CONCURS DE NARRATIVA organitzat per la Regidoria d’Educació de Prats de Lluçanès.

El alumnes disposaven d’un llibre que havien d’omplir amb un text i unes il·lustracions, destinant la primera pàgina a una descripció autobiogràfica.

Hi partipaven els alumnes de les dues escoles de la localitat i es reconeixien un total de 16 treballs: Un 1r i 2n premi de narració i un 1r i 2n premi d’il·lustració per cada curs participant.

Tot seguit, us presentem els llistat de premis aconseguits pels alumnes de la nostra escola. A tots ells i a totes els que hi heu participat MOLTES FELICITATS!

CURS 3r 1r PREMI IL·LUSTRACIÓ: Ricard Palomar Costa
2n PREMI IL·LUSTRACIÓ:
Francesc Sánchez Gros
CURS 4t 1r PREMI IL·LUSTRACIÓ: Mireia Coll Farré
1r PREMI NARRACIÓ:
Mireia Coll Farré

2n PREMI NARRACIÓ: Roger Casals Franch
CURS 5è 1r PREMI IL·LUSTRACIÓ: Yorguin Layton Mogotocoro
2n PREMI IL·LUSTRACIÓ:
Christian Acevedo Torres
1r PREMI NARRACIÓ:
Carla Soler Muns
2n PREMI NARRACIÓ:
Maria Llop Cirera
CURS 6è 1r PREMI IL·LUSTRACIÓ: Ona Rius Baldiri
1r PREMI NARRACIÓ:
Júlia Paré Deig

Aquests premis, que consistiran en una quantitat en metàl·lic per adquirir material escolar, es lliraran per la fira de Sant Jaume, data en la qual tots els treballs estaran exposats a la Sala de Cal Bach.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats, serveis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *