Comiat al grup de sisè

Tants anys veient-vos, sentint-vos per l’escola, no ens pensàvem que ens marxaríeu tan aviat.
Un comiat divertit, emotiu i original. Ens heu obsequiat amb cançons alegres i paraules sinceres d’agraïment. Alumnes, mestres i personal ens hem emocionat amb les vostres imatges d’aquests anys a l’Escola. Certament ens deixeu molts records de moments viscuts: jocs, lliçons, hores de clase, colònies, sortides, cançons, converses, també algunes tristors, o dubtes, que heu anat compartint amb tots els i les mestres de l’escola. Ens ha agradat acompañar-vos aquests anys, aprendre junts… Seguirem molt a prop vostre. ADÉU I SORT!

comiat 6è 2010 from Escola Lluçanès on Vimeo.

Cadascú de vosaltres s’emporta un record del pas per l’escola; esperem que aquestes imatges us acompanyin al llarg del vostre camí. Les voleu recordar?

Video Comiat Sisè from Escola Lluçanès on Vimeo.

Aquest article ha estat publicat en festes, general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Comiat al grup de sisè

 1. Carla diu:

  Molta sort, a totes i a tots !!!

  Una abraçada,

  Carla

 2. esther diu:

  Moltíssimes gràcies a l’escola!!
  Com a mare d’alumna que acaba 6è també es tanca una etapa, i només puc dir que han estat uns anys magnífics i que afrontem la nova etapa amb la confiança d’estar ben preparats , i això ho ha aconseguit l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *