ELS NENS I NENES D’INFANTIL I CICLE INICIAL VALOREM LES COLÒNIES

ALUMNES: VOLEU PARTICIPAR?

felicitat

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial teniu l’oportunitat de participar al bloc de la vostra escola! Les vostres famílies hi han escrit molts comentaris i ara, si voleu, us toca a vosaltres. Els nens més grans també ho estan fent.

Voleu saber com ho heu de fer?

Us heu de posar al costat d’algú més gran que us pugui ajudar i escriure amb l’ordinador allò que més us ha agradat de les colònies. Heu d’escriure només una cosa; la que us hagi agradat més: els macarrons del dinar, dormir amb lliteres, els jocs de la nit… Al final hi heu d’escriure el vostre nom i cognom i així tothom podrà llegir allò que escriviu; també ens ho podrem mirar des de l’escola.

Atenció famílies: per fer-ho cal que també escriguin com si fos un comentari clicant sobre la paraula “comentaris” que hi ha al final d’aquest article; just unes línies més avall. Lògicament, els alumnes més petits poden explicar-ho i vosaltres els hi podeu escriure.

Us animeu? Doncs endevant!!!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a ELS NENS I NENES D’INFANTIL I CICLE INICIAL VALOREM LES COLÒNIES

 1. ESTER diu:

  A mi el que m´ha agradat mes son les lliteres. Marta Cors.

 2. PAULA SABARTÉS diu:

  M’HA AGRADAT MOLT LA FADA I ELS JOCS DE NIT. Paula Sabartés

 3. adria diu:

  M’ ha agradat molt dormir amb els meus amics a dalt de les lliteres. Adrià Conill

 4. Àngel diu:

  El que més m’ha agradat han estat les petjades de guilla. Àngel Prat

 5. NORA diu:

  El que més m’ha agradat ha sigut pescar en el riu, dinar, sopar i dormir a la llitera de dalt. NORA BOIX

 6. pau diu:

  La fada ha estat el que més m’ha agradat.

 7. lluc diu:

  Em va agradar molt dormir amb els meus amics, cantar al menjador i les activitats amb l’aigua

 8. pau diu:

  El que més m’ha agradat ha estat la fada, l’estrella, la vareta màgica, rentar-me les dents,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *