ENS VISITA UN ESCRIPTOR

eduard031 eduard041

Dijous 29 d’abril, va venir a l’escola l’escriptor Eduard Márquez. Ens va explicar com va escriure els llibres que havíem llegit i ens va donar consells que ell fa servir.
Ens va explicar que és molt tafaner i curiós. Tot el que li crida l’atenció s’ho anota en una llibreteta que porta.
Ell sempre parteix d’un problema en el que va trobant diferents solucions per arribar a escriure una història.
Normalment recull molts apunts, fa esborranys, escriu la història i la torna a repassar… Després s’il·lustra i finalment s’edita.
Va presentar-nos els protagonistes, com són, per què actuen així, com busca els noms… Va compartir amb nosaltres els seus herois preferits. I vem entendre, que malgrat les dificultats i situacions adverses, tots podem ser herois i heroïnes, si les sabem acceptar i lluitem per resoldre-les.
Ens va recomanar llegir molt i esprémer la imaginació, perquè tots en tenim i només cal fer-la servir.
SEGUIM GAUDINT DE LA LECTURA A TOTES LES EDATS!!!

eduard011 eduard07

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en general. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ENS VISITA UN ESCRIPTOR

  1. El Lluc i la Cèlia van disfrutar molt amb la visita de l’Eduard Màrquez. El Lluc feia molt temps que en parlava i estava molt emocionat el dia que per fí els va visitar a l’escola. Els va quedar gravat que l’Eduard els digués que per escoltar contes s’han de tenir les orelles molt grosses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *