RETOC FOTOGRÀFIC

Els nens i nenes de 3r hem treballat amb un programa de retoc fotogràfic a través de l’ordinador. Era la primera vegada que l’utilitzàvem però ens ha sortit un treball molt bonic. Hem transformat les fotografies d’en Vicenç i l’Àgata, els nostres gegants. Ho hem fet tot nosaltres mateixos seguint les indicacions de la mestra. Som uns artistes, oi?

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *