LA TRENCADANSA

Durant la setmana de la Festa Major vam treballar la Trencadansa a l’escola.

Tots els cursos vàrem veure com es ballaven les diferents parts: la trencadansa, el ballet de Déu i la corranda, i ens van fer una mostra dos balladors que treballen al nostre centre. Se’ns va explicar com eren els passos, el vestuari i la festa i també vàrem poder observar una almorratxa amb les cintes de colors.

Tots els i les alumnes vam ballar la primera part de la Trencadansa i vam aprendre a puntejar una mica mentre els que feien de capdansers ens ruixaven amb les almorratxes.

A més vam veure l’àlbum de fotografies de Dansa i Tradició i després vam fer unes fitxes adaptades als diferents nivells.

Aquesta activitat fa uns anys que la fem a l’escola per a conèixer més bé la nostra Festa Major que se celebra en honor a Sant Vicenç.


Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *